• AGAR BIO 60 g - BATOM

25.51
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 25
Kurier 25
Paczkomaty InPost 25
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.07 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZECHY, SEZAM.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Kraj pochodzenia Polska
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g) 60
Bez Cukru BEZ CUKRU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) Hiszpania
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie