• BATON AMARANTUSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS

23.78
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 25
Kurier 25
Paczkomaty InPost 25
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.17 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57 %) (miazga kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23 %), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: min. 70 %

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ / 497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, SEZAM oraz SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Kraj pochodzenia Niemcy
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g) 140
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie