• IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Symbol: 5400706617703
Brak towaru
80.79
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Brak towaru
Waga 0.49 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
izolat białka serwatkowego w proszku (z MLEKA)* (* certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Białko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 87,3 g
Sól: 0,03 g
alanina: 4,11 g
arginina: 1,95 g
kwas asparaginowy: 8,88 g
kwas glutaminowy: 14,4 g
glicyna: 1,48 g
histydyna: 1,56 g
hydroksyprolina: 0,05 g
cysteina: 1,84 g
izoleucyna: 5,02 g
leucyna: 8,6 g
lizyna: 7,5 g
metionina: 1,77 g
fenyloalanina: 2,56 g
prolina: 4,97 g
seryna: 4,12 g
treonina: 5,72 g
tyrozyna: 2,56 g
walina: 4,7 g

SPOSOB PRZYGOTOWANIA
1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml MLEKA, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.


Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Kraj pochodzenia Belgia
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie