• MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZGLUTENOWA (KETO) 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

17.18
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.51 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz - 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 1,9 g
w tym cukry - 1,7 g
Białko - 14 g
Sól - 1,65 g

INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.

UWAGA
Może zawierać kawałki łupin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 30
Kraj pochodzenia Polska
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci