• MISO HATCHO (PASTA SOJOWA Z JĘCZMIENIEM) BIO 300 g - LIMA

28.50
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.31 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g;
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 180
Kraj pochodzenia Japonia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie