• OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml - TERRASANA

19.60
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.43 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Kraj pochodzenia Holandia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie