• OCET UME SU (Z MORELI JAPOŃSKICH) BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA

Brak towaru
19.43
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Brak towaru
Waga 0.4 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
morele japońskie* (Prunus mume), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet powstały w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone). Idealny jako sos do sałatek, do marynowania warzyw, jako dodatek do ryżu, do sushi lub do innych dań.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 16,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.



Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 120
Kraj pochodzenia Holandia
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci