• SOS SOJOWY SHOYU 28 % MNIEJ SOLI BIO 250 ml - LIMA

21.28
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 18
Kurier 18
Paczkomaty InPost 18
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg

Zamówienie telefoniczne: 511114355

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 424 kJ / 101 kcal
Białko - 10,4 g
Tłuszcz - 0,1 g
Węglowodany - 4,9 g,
w tym cukry - 0,4 g
Błonnik - 0,8 g
Sól - 10,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) 60
Kraj pochodzenia Stany Zjednoczone
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci